Vacature voor een zelfstandig werkend kok

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Volg jouw passie en ga met onze vacature werken als zelfstandig werkend kok in het restaurant van een van onze opdrachtgevers. Je vindt jouw ideale baan in Nederland bij Foodmanagers. Wij ondersteunen jou met onze persoonlijke coaching tijdens het sollicitatieproces. Je rekent bij ons op een oprechte interesse. Hierdoor weten we precies wie jij bent, wat voor baan jij zoekt en welke vacature en opdrachtgever hier de beste match mee vormen. Solliciteer op onze vacature om als zelfstandig werkend kok te beginnen en jouw gasten blij te maken met heerlijke gerechten.

Heb je vragen over onze vacature voor een zelfstandig werkend kok?

 

Met onze vacature ga je als zelfstandig werkend kok met plezier naar jouw werk

Je vindt bij ons de meest uiteenlopende vacatures in de horeca. Of je nu liever een praktisch beroep uitvoert of je graag verdiept in de administratie, wij bieden jou banen in de horeca aan waarin jij je thuis voelt. Als zelfstandig werkend kok ga je niet alleen praktisch werken in een restaurant, je denkt ook mee over het verbeteren of uitbreiden van de menukaart. Daarbij houd jij de kostenbeheersing en de efficiëntie in de gaten. Je maakt jouw gasten elke dag blij door jouw passie te delen en de lekkerste gerechten te bereiden.

Ga met een van onze andere functies aan de slag

Zoek jij een functie als leidinggevende met meer verantwoordelijkheid? Foodmanagers biedt jou niet alleen een vacature aan om te werken als zelfstandig werkend kok. Kies bijvoorbeeld voor een van onze andere functies:

Met deze banen krijg je meer verantwoordelijkheid in het restaurant dan tijdens het werken als zelfstandig werkend kok. Je leidt dan een team en helpt hen opgestelde doelen te behalen met jouw praktische inzichten. Jouw administratieve vaardigheden spelen ook een grotere rol tijdens de bijbehorende werkzaamheden.

Neem contact met ons op en deel jouw passie met ons

Solliciteer vandaag nog voor een vacature en ga als zelfstandig werkend kok aan de slag in een fantastisch restaurant. Weet je nog niet zeker of deze baan bij jou past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 7854811 of door een e-mail te sturen naar info@foodmanagers.nl. Wij ondersteunen jou als kok graag tijdens het vinden van jouw nieuwe uitdaging in een passend restaurant.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!