Vacature voor een assistent-manager in de horeca

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Ben jij op zoek naar een passende vacature die jou de kans geeft om als assistent-manager aan de slag te gaan in de horeca? Foodmanagers uit Nijmegen heeft diverse vacatures openstaan waar jij meteen op kunt solliciteren. Als assistent-manager in de horeca maak jij het verschil voor jouw team. Je geeft leiding en coacht je collega’s om ervoor te zorgen dat de werkdag zo goed mogelijk verloopt voor zowel hen als jouw gasten. Daarbij verzorg je diverse administratieve werkzaamheden die zorgen voor afwisselende werkdagen.

Heb je vragen over onze vacature voor een assistent-manager in de horeca?

 

Ontwikkel jezelf met onze vacature voor een assistent-manager in de horeca

Reageer op onze vacature voor een assistent-manager in de horeca als jij ervaring op wilt doen binnen banen in de foodindustrie in een leidinggevende functie. Het voordeel van deze rol, is dat jij wel leidinggeeft, maar geen eindverantwoordelijke bent. Kies daarom deze baan in de horeca als jij klaar bent om de volgende stap in jouw carrière te zetten. Heb jij al ervaring en zoek jij een vacature die jou een functie als manager oplevert in plaats van assistent-manager in de horeca? Bekijk dan onze vacature voor een restaurantmanager.

Ga aan de slag met deze uitdagende vacature

Solliciteer vandaag nog op onze vacature en ga van start als assistent-manager in de horeca. Wij helpen jou met onze coaching en begeleiding om deze nieuwe uitdaging goed voorbereid aan te gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 024 7854811 of door een e-mail te sturen naar info@foodmanagers.nl.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!