Vind jouw nieuwe functie als shiftmanager

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Vind bij Foodmanagers jouw volgende baan met onze vacature voor een shiftmanager in Nederland. Bij deze vacature als shiftmanager garandeer je een efficiënte bedrijfsvoering. Weet jij als geen ander hoe je medewerkers coacht en een veilige werkomgeving creëert? Solliciteer dan vandaag nog op een van onze vacatures voor shiftleiders. Wij helpen jou een goede match te vinden tussen jouw vaardigheden en onze diverse vacatures voor shiftleiders bij diverse potentiële werkgevers. Vertrouw op onze eerlijke bemiddeling en coaching en vind de perfect vacature voor jou als shiftmanager.

Heb je vragen over onze functie als shiftmanager?

 

Met onze vacature voor een shiftmanager bewaak jij de kwaliteit van de bedrijfsvoering

Je vindt bij Foodmanagers diverse vacatures voor shiftleiders. Wat al deze vacatures gemeen hebben, is dat de shiftleiders die gezocht worden, de kwaliteit bewaken van de bedrijfsvoering. Jij managet in deze functie in de foodretail jouw team, de kwaliteit van het eten en de omzet. Een vergelijkbare functie vind je in onze vacature voor een teamleider in de supermarkt. Hier verdiep jij je in de processen in de supermarkt en help je het team optimale resultaten te behalen. Ben je op zoek naar een vergelijkbare vacature met een shiftmanager, maar werk je liever in de horeca? Misschien is werken als restaurantmanager wel iets voor jou.

Wij bieden niet alleen vacatures voor shiftleiders

Je vindt bij Foodmanagers niet alleen vacatures voor een shiftleider. Je kunt bij ons ook solliciteren op meer praktische beroepen waarbij jij geen leiding hoeft te geven. Je specialiseert jezelf dan in een specifieke vaardigheid. Word bijvoorbeeld visspecialist en help consumenten aan de lekkerste ingrediënten voor hun gerechten. Wij raden je aan om met ons in gesprek te gaan, zodat we de beste functie en werkgever kunnen vinden die bij jou past.

Neem contact met ons op en vind jouw nieuwe baan

Wil jij graag solliciteren op de vacature voor een shiftmanager of op een andere baan in de hospitality? Reageer op onze vacatures voor shiftleiders door contact met ons op te nemen. Bel naar 024 7854811 of stuur een e-mail naar info@foodmanagers.nl. Je kunt je ook inschrijven in ons kandidatenbestand. Je ontvangt dan bericht wanneer wij een nieuwe uitdaging voor je gevonden hebben.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!