Werken als restaurantmanager

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Wil jij werken als leidinggevende in een restaurant en jezelf ontwikkelen als restaurantmanager? Reageer dan op een van de vacatures van ons wervingsbureau. Foodmanagers uit Nijmegen beschikt over een ruim aanbod aan openstaande vacatures en helpt jou graag aan een nieuwe baan. Met een functie als restaurantmanager zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden op rolletjes lopen. Je houdt overzicht over de voorraad en financiën en werkt nieuwe collega’s in.

Heb je vragen over onze vacature als restaurantmanager?

 

Werken als leidinggevende met een functie als restaurantmanager

Weet jij als geen ander hoe je een team motiveert en opgestelde doelen behaalt? Heb jij interesse in een baan in de foodindustrie? Dan is het werken als restaurantmanager echt wat voor jou. In deze functie in de horeca verzorg jij de praktische uitvoering van een vastgesteld beleid. Jij snapt hoe een horecaconcept werkt en hoe je jouw gasten een warm welkom geeft. Geef je liever alleen leiding aan een team? Dan past onze vacature voor een floormanager nog beter bij jou. Als jij nog weinig ervaring hebt als leidinggevende, kun je ook beginnen met een functie als assistent-manager in de horeca. Je werkt dan altijd samen met een manager die ook eindverantwoordelijke is.

Begin vandaag nog aan jouw nieuwe uitdaging

Solliciteer vandaag nog en begin te werken als restaurantmanager. Heb je nog vragen over deze vacature? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 024 7854811 of door een e-mail te sturen naar info@foodmanagers.nl. Foodmanagers helpt jou op weg naar jouw nieuwe uitdaging.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!