Evenementen

Ben jij werkzaam in de foodretail of in de horecabranche in een leidinggevende functie? Of liggen je ambities in deze richting? Of je nou al bij ons langs bent geweest voor een kop koffie of ons nog niet kent, je bent van harte welkom om een middag met ons mee te gaan op de Foodmanagers Retail Tour!

Tijdens onze Foodmanagers Retail Tour nemen we je graag mee naar een aantal van onze opdrachtgevers voor een kijkje in de keuken. We bezoeken de nieuwste winkels en gaan in gesprek met de mensen die in de functie werken die wellicht interessant is voor jou. Kom meer te weten over de bedrijfscultuur van de verschillende formules en laat je inspireren!

Niet te vergeten, zie het als een leuke en informele manier om je collega´s uit de branche te leren kennen. We starten onze Retail Tour bij ons op kantoor met een kop koffie. Zoals je gewend bent van Foodmanagers. We zorgen voor vervoer, een lekkere lunch en uiteraard een gezellige afsluiting!

Bekijk hier het filmpje van de laatste editie voor een impressie:

Agenda Retail Tour

  • De agenda wordt binnenkort bekend gemaakt!

Wil jij er bij zijn op één van deze data, neem dan contact met ons op. Mail naar ruud@foodmanagers.nl of bel +31 6 51263194