Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een baan in de Foodretail, Retail of Horeca en heb je enkele jaren ervaring als leidinggevende? Of kun je een frisse blik gebruiken bij het maken van een nieuwe stap in je carrière?

Wij kijken graag mee wat die nieuwe stap voor jou inhoudt en vervolgens proberen we jouw wensen om te zetten naar een functie bij een van onze opdrachtgevers. De functies waar wij onder andere voor werven zijn: Storemanager, Restaurantmanager, Afdelingsmanager, Supermarktmanager en Regiomanager.

Nieuwgierig geworden? Neem gerust contact op voor een kennismaking!

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar;

Ruud
ruud@foodmanagers.nl of telefoon 06-51263194

Pien
pien@foodmanagers.nl

Of vul ons inschrijfformulier in!

Wat kun je van Foodmanagers verwachten?

  • Gratis bemiddeling en coaching
  • Aanbod van relevante en passende functies
  • Persoonlijke ondersteuning in het sollicitatieproces
  • Directe indiensttreding bij de opdrachtgever

Voor ons geldt: afspraak = afspraak, transparantie, vakmanschap en plezier in ons werk!

Hoe ziet de procedure eruit?

Allereerst komen we graag met je in contact. Dat kan door jouw CV achter te laten via onze website, een berichtje te sturen of even te bellen.

We plannen een kennismakingsgesprek waar we in gaan op jouw CV, persoonlijkheid en ambities. We bekijken bij welk type bedrijf en functie jouw kwaliteiten het best tot zijn recht zouden komen. Wij geven altijd eerlijk aan of en hoe wij jou kunnen helpen.

Als we een match zien tussen jou en een opdrachtgever, vragen we om je te oriënteren naar de opdrachtgever door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de winkel. Als je enthousiast bent geworden stellen wij je graag voor.

Dit doen we na een referentie check en door middel van een op maat gemaakt CV. Bij een positieve beoordeling van de opdrachtgever plannen wij een sollicitatiegesprek tussen jou en de opdrachtgever.

De opdrachtgever kan vragen om een persoonlijkheids- en/of competentietest als onderdeel van de procedure. Deze wordt afgenomen via ons afgenomen in samenwerking met PiCompany.

Wanneer het gesprek goed verlopen is vervolgd de procedure zoals de opdrachtgever dat wenst, uiteindelijk krijg jij een contract van de opdrachtgever aangeboden.

Alles draait bij ons om goede en blijvende relaties. We vinden het leuk om met je in contact te blijven over de vorderingen in je loopbaan. Volg ons bijvoorbeeld op Linkedin of schrijf je in!

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!