Banen in de horeca

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Maak een keuze uit onze diverse vacatures voor banen in de horeca en ga van start in een nieuwe functie. Foodmanagers is gespecialiseerd in kandidaten vinden voor leidinggevende functies binnen de horeca en retail in Nederland. Ook jij vindt de nieuwe baan die je zoekt in ons ruime aanbod aan vacatures in de horeca.

Heb je vragen over onze banen in de horeca?

Maak een keuze uit diverse banen waarin je leidinggeeft in de horeca

Heb jij al een paar jaar ervaring in een leidinggevende rol? Bekijk dan onze vacature voor een horeca coördinator. Binnen deze functie worden jouw probleemoplossende vaardigheden snel aangescherpt. Lijkt het je leuker om een stapje hoger te gaan en leiding te geven aan een hele vestiging? Dan is onze vacature voor een horecamanager wat voor jou! Als je al een leidinggevende functie hebt, vind je bij ons ook vacatures in de horeca die jou de leiding geven over een heel filiaal. Word bijvoorbeeld bedrijfsleider in de horeca en bezorg jouw gasten met hulp van je team een fantastische ervaring. Als je liever op banen buiten de horeca solliciteert, kun je in ons aanbod onder andere ook retail vacatures vinden.

Solliciteer vandaag nog voor jouw nieuwe functie in de horeca

Ben jij klaar voor jouw nieuwe baan in de foodretail? Neem dan vandaag nog contact met ons op en solliciteer. Je kunt bellen naar 024 7854811 of een e-mail sturen naar info@foodmanagers.nl. Als jouw ideale vacature niet tussen ons aanbod aan banen in de horeca staat, kun je je ook inschrijven in ons kandidatenbestand. Je ontvangt dan een reactie van ons wanneer we een goede match tussen jou en onze vacatures in de horeca kunnen maken.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!