Wie zijn wij?

Ruud van der Leij

Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik ondernemer in de foodretail wilde worden. Als bijbaner bij C1000 van de Graaf in Soest is het virus overgeslagen en ben ik na mijn havo de Profood opleiding gaan volgen. Een HBO gecertificeerde opleiding voor toekomstige ondernemers in de levensmiddelenbranche. Dat het ondernemerschap uiteindelijk een eigen Werving & Selectie bureau zou zijn met twee fantastische consultants had ik nooit durven dromen. De match met de Werving & Selectie heb ik bij toeval bij Extra Talent ontdekt, na een lange carrière in de Foodretail bij o.a. Super de Boer, C1000 en Marqt. Als supermarktmanager en operationeel manager de winkels naar een steeds hoger niveau brengen is verslavend! Om nu vanaf de “zijlijn” hetzelfde te doen voor onze opdrachtgevers brengt mij enorm veel plezier.

Ik vind het een fantastische uitdaging om elke keer weer de juiste managers te vinden voor zowel Foodretail organisaties als ondernemers. Mijn passie voor de Foodretail en mijn interesse voor mensen en het doorgronden van hun drijfveren zorgen ervoor dat Foodmanagers staat voor wat wij beloven: Afspraak = Afspraak, transparantie, vakmanschap en plezier in ons werk.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan een keer langs voor een gesprek! Of ben jij op zoek naar een manager? Graag kom ik langs om in een gesprek goed naar boven te halen aan welke eigenschappen en eisen de nieuwe manager moet voldoen! Dan vertel ik gelijk hoe onze dienstverlening werkt.

ruud@foodmanagers.nl
06-51263194
Eigenaar


Julia Geurtsen

Al vroeg ben ik begonnen met werken in de supermarkt. Sinds mijn 15e jaar werkte ik naast mijn HAVO als caissière. Het werken beviel mij beter dan het leren op school. Toen ik mijn HAVO niet in een keer haalde treurde ik dus niet en ging ik 40 uur per week werken bij de supermarkt in de buurt. Het jaar erna heb ik alsnog mijn diploma weten te behalen. Hierna volgde een tussenjaar met weer veel werken binnen de supermarkt. Dit vond ik zo leuk dat ik ben doorgegroeid tot leidinggevende en hierna ben ik de opleiding Ondernemerschap en Retail management (deeltijd) gaan volgen aan het Saxion in Deventer. De combinatie van het werken en leren heeft ervoor gezorgd dat ik mijn HBO-diploma heb binnengesleept.

Tijdens mijn opleiding ben ik in 2019 door Foodmanagers benaderd voor een nieuwe uitdaging. Ik werd assistent afdelingsmanager bij een andere winkel. Het contact met Foodmanagers heb ik altijd als zeer prettig ervaren en ik heb daarom altijd contact gehouden. Twee jaar later heb ik er mijn afstudeeropdracht mogen doen. Het bedrijf past helemaal bij mij en het contact hebben met zowel opdrachtgever als kandidaat vind ik het leukste om te doen. Na mijn afstuderen en het behalen van mijn diploma ben ik daarom bij Foodmanagers in dienst gekomen.

Het contact hebben met de kandidaten vind ik het leukste om te doen. Dus ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en dan kijk ik graag wat ik voor jou kan betekenen!

julia@foodmanagers.nl
06-53608672
Consultant werving & selectie


Pien van Beuningen

Van jongs af aan heb ik altijd affiniteit gehad met voeding en alles wat daar mee te maken heeft. Tijdens mijn HAVO ben ik begonnen bij een Theetuin en Bed & Breakfast waarbij ik mocht koken, bedienen, poetsen en alles daar tussenin.

Mensen blij maken en nieuwe dingen neerzetten met het team gaf mij energie.

Mijn voorliefde voor eten heeft erin geresulteerd dat ik Food & Business ben gaan studeren op de HAN in Nijmegen. Een studie waarin ik breed ben opgeleid. Van kleine moleculen die veranderen tijdens het kookproces tot het lezen en vertalen van etiketten. Deze opleiding heeft mij veel kennisgegeven over alle branches van de voedingsmiddelindustrie.

Tijdens mijn hbo-opleiding ben ik als flexwerker bij diverse horeca en cateraars in Nijmegen gaan werken. Het dynamische van de horeca en de afwisseling tussen werkgever vond ik het leukste.

In 2022 ben ik afgestudeerd aan de HAN en ben ik direct bij Foodmanagers begonnen. Een mooie kans om mensen te helpen bij het vinden van een baan waar ze energie van krijgen en door kunnen groeien.

pien@foodmanagers.nl
Consultant werving & selectie


Senna van den Berg

Vanaf jongs af aan was ik al graag onder de mensen en vond ik het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin had. Mijn eerste baantje tijdens mijn Havo was dan ook gelijk in de horeca in de bediening. Dat vond ik geweldig! Na mijn HAVO-diploma ben ik naar Breda verhuisd om Toerisme & Management te studeren. Gedurende mijn middelbare school en HBO-opleiding heb ik verschillende banen in de horeca gehad. Gasten blij maken en een goede sfeer voor het team creëren gaf mij energie. Na mijn studie besloot ik dat ik door wilde groeien in de horeca. Hier heb ik veel mogen leren over het vak horeca, maar ook zeker over leidinggeven en heb ik veel mensenkennis kunnen op doen.

Dat vind ik het leuke aan werken bij Foodmanagers. Gesprekken voeren met mensen, luisteren naar wat ze het liefst doen in hun leven en hier samen over sparren. Zorgen dat ze een baan vinden waar ze echt gelukkig worden. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je energie van krijgt? Stuur dan gerust een bericht en dan gaan wij samen kijken naar de mogelijkheden.

senna@foodmanagers.nl
06-46594665
Consultant werving & selectie


 

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!