Wie zijn wij?

Ruud van der Leij

Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik ondernemer in de foodretail wilde worden. Als bijbaner bij C1000 van de Graaf in Soest is het virus overgeslagen en ben ik na mijn havo de Profood opleiding gaan volgen. Een HBO gecertificeerde opleiding voor toekomstige ondernemers in de levensmiddelenbranche. Dat het ondernemerschap uiteindelijk een eigen Werving & Selectie bureau zou zijn met twee fantastische consultants had ik nooit durven dromen. De match met de Werving & Selectie heb ik bij toeval bij Extra Talent ontdekt, na een lange carrière in de Foodretail bij o.a. Super de Boer, C1000 en Marqt. Als supermarktmanager en operationeel manager de winkels naar een steeds hoger niveau brengen is verslavend! Om nu vanaf de “zijlijn” hetzelfde te doen voor onze opdrachtgevers brengt mij enorm veel plezier.

Ik vind het een fantastische uitdaging om elke keer weer de juiste managers te vinden voor zowel Foodretail organisaties als ondernemers. Mijn passie voor de Foodretail en mijn interesse voor mensen en het doorgronden van hun drijfveren zorgen ervoor dat Foodmanagers staat voor wat wij beloven: Afspraak = Afspraak, transparantie, vakmanschap en plezier in ons werk.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan een keer langs voor een gesprek! Of ben jij op zoek naar een manager? Graag kom ik langs om in een gesprek goed naar boven te halen aan welke eigenschappen en eisen de nieuwe manager moet voldoen! Dan vertel ik gelijk hoe onze dienstverlening werkt.

ruud@foodmanagers.nl
06-51263194
Eigenaar


Julia Geurtsen

Al vroeg ben ik begonnen met werken in de supermarkt. Sinds mijn 15e jaar werkte ik naast mijn HAVO als caissière. Het werken beviel mij beter dan het leren op school. Toen ik mijn HAVO niet in een keer haalde treurde ik dus niet en ging ik 40 uur per week werken bij de supermarkt in de buurt. Het jaar erna heb ik alsnog mijn diploma weten te behalen. Hierna volgde een tussenjaar met weer veel werken binnen de supermarkt. Dit vond ik zo leuk dat ik ben doorgegroeid tot leidinggevende en hierna ben ik de opleiding Ondernemerschap en Retail management (deeltijd) gaan volgen aan het Saxion in Deventer. De combinatie van het werken en leren heeft ervoor gezorgd dat ik mijn HBO-diploma heb binnengesleept.

Tijdens mijn opleiding ben ik in 2019 door Foodmanagers benaderd voor een nieuwe uitdaging. Ik werd assistent afdelingsmanager bij een andere winkel. Het contact met Foodmanagers heb ik altijd als zeer prettig ervaren en ik heb daarom altijd contact gehouden. Twee jaar later heb ik er mijn afstudeeropdracht mogen doen. Het bedrijf past helemaal bij mij en het contact hebben met zowel opdrachtgever als kandidaat vind ik het leukste om te doen. Na mijn afstuderen en het behalen van mijn diploma ben ik daarom bij Foodmanagers in dienst gekomen.

Het contact hebben met de kandidaten vind ik het leukste om te doen. Dus ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en dan kijk ik graag wat ik voor jou kan betekenen!

julia@foodmanagers.nl
06-53608672
Consultant werving & selectie


Emely Daoud

Misschien afgezaagd, maar in mijn geval meer dan waar, zijn de uitspraken ‘het bloed kruipt daar waar het niet gaan kan’ en ‘met de paplepel ingegoten’. Als meisje van 6 hielp ik mijn vader met het vouwen van servetten in het restaurant en genoot ik van de dynamiek en hectiek die er heerste.

Naast school en mijn HBO Hospitality opleiding heb ik operationele ervaring opgedaan bij verschillende bars, hotels en restaurants. Daarna heb ik bij HMSHost op Schiphol gewerkt als Manager van verschillende horeca- en retailconcepten. Hier leerde ik wat voor mij écht belangrijk is en waar ik mijn werkplezier uit haal; afwisseling in werkzaamheden, de juiste visie van een bedrijf en het bouwen en begeleiden van een team dat graag met en voor elkaar werkt. Na vijf jaar was ik toe aan een nieuwe werkomgeving en raakte ik als kandidaat in gesprek met Foodmanagers. Het klikte, de kernwaarden spraken mij aan en het leek mij een passende volgende uitdaging om kandidaten en bedrijven met elkaar te matchen. In de twee jaar als Consultant werving & selectie hebben Ruud en Foodmanagers mij enorm veel bijgebracht en heb ik inspirerende kandidaten en succesvolle ondernemers gesproken. Dit stimuleerde mij om samen met mijn partner zelf te starten als (horeca)ondernemer.

Naast het ondernemerschap ondersteun en help ik, in de functie van officemanager, het team van Foodmanagers. Zodat zij op hun best kunnen functioneren en vele kandidaten en ondernemers kunnen koppelen.

emely@foodmanagers.nl
06-29523415
Officemanager


Christiaan Roest

Ongeveer 17 jaar geleden begon ik mijn carrière als ‘broekie’ bij een Super de Boer supermarkt in Varsseveld. Ik werkte daar op de AGF-afdeling en draaide ieder appeltje met het stickertje naar boven. Daarnaast kletste ik in de avonduurtjes wat af met vaste klanten. Helaas werd deze supermarkt na een jaartje gesloten. Een aantal van mijn teamgenoten werkte bij het Chinees Indisch restaurant in het dorp, want daar was werk in overvloed. Daar ben ik toen, na het behalen van twee toelatingstoetsen (drank- en warenkennis en Chinese casino spelen), gestart als croupier. We speelden met nep geld en met grote groepen en partijen. Later groeide ik door naar de bediening en werd daar ook snel supervisor. Dit alles vond ik leuker dan school en voetbal en daarom was ik hier veel te vinden.

Na het behalen van mijn Havodiploma en een reis naar Australië ben ik begonnen aan een studie International Hotel- en Hospitality Management. Een fast-track bachelor van twee en een half jaar. Ik heb deze gehaald en heb in mijn eindstage een boutique hotel opgezet in een klein dorp. Hierna wilde ik naar de stad en toen ben ik uit de horeca gegaan. Uit de horeca gaan beviel me niet en na een korte periode van bezinning ben ik voor mijzelf begonnen en heb Bhalu in Nijmegen geopend.

Bhalu, een all-day café-restaurant met yogastudio, bestaat nu 5 jaar en het is een gezond en zelfstandig bedrijf. We hebben wat corona-struggles overleefd en in deze periode heb ik het vak recruitment bijgeleerd. Eerst in het klein, later een zelfstandige interim opdracht en nu als werving- en selectieconsultant bij Foodmanagers. Met mijn achtergrond in de hospitality wereld en ervaring als ondernemer probeer ik jou als kandidaat of opdrachtgever te helpen bij de perfecte duurzame match.

christiaan@foodmanagers.nl
0613949145
Consultant werving & selectie

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!