Wie zijn wij?

Ruud van der Leij

Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik ondernemer in de foodretail wilde worden. Als bijbaner bij C1000 van de Graaf in Soest is het virus overgeslagen en ben ik na mijn havo de Profood opleiding gaan volgen. Een HBO gecertificeerde opleiding voor toekomstige ondernemers in de levensmiddelenbranche. Dat het ondernemerschap uiteindelijk een eigen Werving & Selectie bureau zou zijn met twee fantastische consultants had ik nooit durven dromen. De match met de Werving & Selectie heb ik bij toeval bij Extra Talent ontdekt, na een lange carrière in de Foodretail bij o.a. Super de Boer, C1000 en Marqt. Als supermarktmanager en operationeel manager de winkels naar een steeds hoger niveau brengen is verslavend! Om nu vanaf de “zijlijn” hetzelfde te doen voor onze opdrachtgevers brengt mij enorm veel plezier.

Ik vind het een fantastische uitdaging om elke keer weer de juiste managers te vinden voor zowel Foodretail organisaties als ondernemers. Mijn passie voor de Foodretail en mijn interesse voor mensen en het doorgronden van hun drijfveren zorgen ervoor dat Foodmanagers staat voor wat wij beloven: Afspraak = Afspraak, transparantie, vakmanschap en plezier in ons werk.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan een keer langs voor een gesprek! Of ben jij op zoek naar een managers? Graag kom ik langs om in een gesprek goed naar boven te halen aan welke eigenschappen en eisen de nieuwe manager moet voldoen! Dan vertel ik gelijk hoe onze dienstverlening werkt.

ruud@foodmanagers.nl
06-51263194


Floor Pepping

Als echte Hotello heb ik altijd interesse in de food industrie gehad! Voor, tijdens en na mijn studie heb ik veel operationele ervaring opgedaan in de horeca; van barvrouw tot aan het opstarten van een nieuw horeca concept in Amsterdam. Tijdens de hotelschool heb ik mijn stage gelopen bij Mise en Place, een horeca uitzendbureau, waar ik voor het eerst met Werving & Selectie in aanmerking kwam. Mijn focus heeft altijd gelegen op de vooruitgang van medewerkers en het zijn van een verbindende factor tussen opdrachtgever en werknemer.

Tijdens mijn oriëntatie naar een vervolgstap in mijn carrière belandde ik bij Ruud op gesprek. Al durende ons gesprek werd mijn interesse in personeelszaken meer en meer zichtbaar. Toen kwam de optie als Consultant bij Foodmanagers ter sprake! De Foodretail en Horeca hebben namelijk heel wat overlapping met elkaar, tegenwoordig zie je overal blurring concepten opduiken en daarnaast wordt de klantbeleving en gastvrijheid steeds belangrijker in de Foodretail.

Zelf had ik nooit eerder over recruitment nagedacht, maar dit bleek een harstikke goeie match te zijn! De persoonlijke aandacht die ik zelf heb ervaren tijdens deze oriëntatie plus het advies daarin, mag ik bij Foodmanagers nu zelf bieden aan kandidaten!

floor@foodmanagers.nl
06-53445156

Myrthe Peper

In mijn ouders restaurant kreeg ik al van jongs af aan het reilen en zeilen van een horeca zaak mee. Het begon met helpen appeltjes schillen in de keuken en al snel mocht ik kopjes koffie naar de gasten brengen. Na een aantal jaar wilde ik proeven wat de gastvrijheidsindustrie nog meer had te bieden en ben ik ervaring op gaan doen in uiteenlopende concepten.

Na het afronden van de Hotelschool Den Haag ben ik in het familiebedrijf aan de slag gegaan als restaurant manager. 1,5 Jaar later begon het te kriebelen. Ik wilde graag reizen en werkervaring opdoen in andere branches! Niet de makkelijkste keuze om te stoppen, maar wel één die me veel heeft gebracht. Na driekwart jaar reizen ben ik als (interim) restaurant manager aan de slag gegaan bij Restaurant Beulings. Hier leerde ik veel over wijn, de herkomst van de producten en service op niveau.

Toen de vacature winkelmanager bij Lindenhoff op mijn pad kwam was ik meteen verkocht. Een fantastische winkel met heerlijke producten en oog voor service! De opeenvolgende jaren heb ik mijzelf hier mogen ontwikkelen als winkelmanager en heb ik veel geleerd van de gepassioneerde ambachtslieden uit mijn team. Ik ben gek op de persoonlijke benadering in kleinschalige bedrijven zoals Beulings, Lindenhoff en Foodmanagers. Na het opzetten van een horecagelegenheid bij Lindenhoff merkte ik de behoefte aan nieuwe prikkels, zodoende kwam ik als kandidaat bij Ruud op gesprek. Een verfrissend en open gesprek! Na verloop van tijd belde Ruud om te vragen of ik open stond om het Foodmanagers team te komen versterken.

Net als mijn collega´s Ruud en Floor had ook ik werving & selectie nog niet overwogen in mijn carrière. De specialisatie in de foodbranche en de visie van Foodmanagers maakte dat ik deze uitdaging met veel enthousiasme ben aangegaan!

myrthe@foodmanagers.nl
06-34082806

Emely Daoud

Met een vader die opgegroeid is in Italië en een eigen restaurant heeft is passie voor eten, drinken en de horeca altijd een onderdeel van mijn opvoeding geweest. Als klein meisje stond ik al in het restaurant servetten te vouwen en plaatste ik het bestek en de glazen op de tafels. Zodra ik oud genoeg was stond ik dan ook te bedienen en heb ik voor, tijdens en na mijn Hospitality Management opleiding operationele ervaring opgedaan bij verschillende concepten in de horeca en hotellerie.

Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als (operationeel) leidinggevende bij counter- en fullserviceconcepten voor zowel grote namen als eigen concepten op Schiphol. Daar heb ik met veel plezier gewerkt en enorm veel geleerd. De hectiek en dynamiek vond ik heerlijk! Ik heb er nieuwe locaties mogen openen en processen en structuur aangebracht waar dat nodig was. Ook bestond een deel van mijn werk uit het werven en selecteren van nieuwe collega´s. In deze periode heb ik ontdekt dat ik in plaats van degene die de richting bepaald, juist graag de ondersteunde en meedenkende factor ben voor zowel gast, medewerker als manager.

Omdat ik wist dat ik in mijn volgende baan de verbindende factor wilde zijn en daar toch ook mijn passie voor eten en drinken in wilde meenemen, maar niet precies wist in welke baan ik dit zou kunnen vinden ging ik in gesprek met Ruud en Floor. De open, persoonlijke maar professionele aanpak van Foodmanagers vond ik erg prettig! In eerste instantie verraste Ruud mij met de vraag of ik er in geïnteresseerd zou zijn om het team van Foodmanagers te komen versterken. Uiteindelijk vielen de stukjes snel op z´n plek en heb ik de kans met beide handen aangegrepen!

Emely@foodmanagers.nl
06-22094290

 

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!