Wie zijn wij?

Ruud van der Leij

Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik ondernemer in de foodretail wilde worden. Als bijbaner bij C1000 van de Graaf in Soest is het virus overgeslagen en ben ik na mijn havo de Profood opleiding gaan volgen. Een HBO gecertificeerde opleiding voor toekomstige ondernemers in de levensmiddelenbranche. Dat het ondernemerschap uiteindelijk een eigen Werving & Selectie bureau zou zijn met twee fantastische consultants had ik nooit durven dromen. De match met de Werving & Selectie heb ik bij toeval bij Extra Talent ontdekt, na een lange carrière in de Foodretail bij o.a. Super de Boer, C1000 en Marqt. Als supermarktmanager en operationeel manager de winkels naar een steeds hoger niveau brengen is verslavend! Om nu vanaf de “zijlijn” hetzelfde te doen voor onze opdrachtgevers brengt mij enorm veel plezier.

Ik vind het een fantastische uitdaging om elke keer weer de juiste managers te vinden voor zowel Foodretail organisaties als ondernemers. Mijn passie voor de Foodretail en mijn interesse voor mensen en het doorgronden van hun drijfveren zorgen ervoor dat Foodmanagers staat voor wat wij beloven: Afspraak = Afspraak, transparantie, vakmanschap en plezier in ons werk.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan een keer langs voor een gesprek! Of ben jij op zoek naar een manager? Graag kom ik langs om in een gesprek goed naar boven te halen aan welke eigenschappen en eisen de nieuwe manager moet voldoen! Dan vertel ik gelijk hoe onze dienstverlening werkt.

ruud@foodmanagers.nl
06-51263194
Eigenaar


Eveline van Grootel

Vanaf mijn 16e werkte ik altijd in de horeca en het is dan ook altijd een voorliefde geweest. Ik leerde de horecabranche goed kennen. Op mijn 18e ben ik in Breda gaan studeren en daar werkte ik in veel verschillende horeca zaken, doordat ik bij een horeca uitzendbureau werkte.

In het 3e jaar van mijn studie kreeg ik de kans om stage te lopen in Kaapstad. Ik woonde en werkte hier 8 maanden en zag een hele andere kant van de samenleving. De cultuur in Zuid-Afrika is prachtig en het belangrijkste wat ik daar leerde is dat je alles voor en met elkaar doet.

In het laatste jaar van mijn studie kwam ik bij een grote corporate terecht om mijn scriptie te gaan schrijven en daarna heb ik hier ook gewerkt. Na een tijdje merkte ik dat ik de horeca miste. Zo kwam ik terecht bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg als Partymanager. Hier leerde ik enorm veel in de zakelijke, maar ook particuliere, evenementen. Ik stuurde evenementen aan tot 10.000 bezoekers. De hectiek en het continue blijven schakelen is wat mij zo enorm aanspreekt binnen de evenementenwereld. Ik ontwikkelde mij hier tot een sterke people manager, met oog voor detail. In februari 2020 begon ben ik bij Eventure, waar ik projectmanager was voor verschillende grote festivals in Nederland. Helaas is Eventure failliet gegaan ten gevolge van corona.

Toen kwam ik uit bij Foodmanagers, waar ik een intakegesprek had voor een openstaande horeca vacature. Na dit gesprek besefte ik dat het werven en selecteren mij ook erg aansprak. Zodoende kwam ik met Ruud in gesprek. De specialisatie in de foodbranche en de duidelijke visie van Foodmanagers hebben ervoor gezorgd dat ik gemotiveerd en met veel gedrevenheid deze uitdaging aan ben gegaan!

eveline@foodmanagers.nl
06-48414376
Consultant werving & selectie


Emely Daoud

Misschien afgezaagd, maar in mijn geval meer dan waar, zijn de uitspraken ‘het bloed kruipt daar waar het niet gaan kan’ en ‘met de paplepel ingegoten’. Als meisje van 6 hielp ik mijn vader met het vouwen van servetten in het restaurant en genoot ik van de dynamiek en hectiek die er heerste.

Naast school en mijn HBO Hospitality opleiding heb ik operationele ervaring opgedaan bij verschillende bars, hotels en restaurants. Daarna heb ik bij HMSHost op Schiphol gewerkt als Manager van verschillende horeca- en retailconcepten. Hier leerde ik wat voor mij écht belangrijk is en waar ik mijn werkplezier uit haal; afwisseling in werkzaamheden, de juiste visie van een bedrijf en het bouwen en begeleiden van een team dat graag met en voor elkaar werkt. Na vijf jaar was ik toe aan een nieuwe werkomgeving en raakte ik als kandidaat in gesprek met Foodmanagers. Het klikte, de kernwaarden spraken mij aan en het leek mij een passende volgende uitdaging om kandidaten en bedrijven met elkaar te matchen. In de twee jaar als Consultant werving & selectie hebben Ruud en Foodmanagers mij enorm veel bijgebracht en heb ik inspirerende kandidaten en succesvolle ondernemers gesproken. Dit stimuleerde mij om samen met mijn partner een foodbar te starten in de Foodhall Arnhem.

Naast het ondernemerschap ondersteun en help ik, in de functie van officemanager, het team van Foodmanagers. Zodat zij op hun best te kunnen functioneren en vele kandidaten en ondernemers kunnen koppelen.

emely@foodmanagers.nl
06-29523415
Officemanager

 


Bart Robben

Winkeltje spelen zat er al vroeg in bij mij. Op zolder, in de garage, als het even kon buiten. Alles wat met een supermarkt te maken had, boeide mij al op jonge leeftijd. Alle (bruikbare) lege verpakkingen in huize Robben werden bewaard zodat ik daar mee aan de slag kon en ik mijn eigen supermarkt kon runnen.
Mijn eerste intrede in een daadwerkelijke “grote” winkel was bij onze plaatselijke Super in Haps waar ik later de overstap maakte naar een bekende regionale supermarktketen. Aldaar heb ik alle kansen en mogelijkheden gekregen om uiteindelijk uit te groeien tot supermarktmanager. Van 1994 tot 2020 heb ik dit mooie vak uitgeoefend en samen met ontzettend veel collega’s mijn passie voor de supermarktwereld in de praktijk gebracht.

Mijn enthousiasme in mijn dagelijkse werk als supermarktmanager heb ik altijd over weten te brengen op mijn collega’s, van hulpkracht tot de leidinggevenden in de winkels. Daar komt wel wat bij kijken, want het is een vak apart om ervoor te zorgen dat iedereen goed in zijn vel zit. Dit is goed voor de ontwikkeling van het individu en dit komt een gezonde exploitatie van een supermarkt helemaal ten goede.
Ik ben altijd bezig met mijn persoonlijke groei, scholing en ontwikkeling en mijn kennis en passie voor de Retailwereld deel ik graag met anderen.
Na vele jaren in de supermarkt werkzaam geweest te zijn verbreedde ik mijn horizon als consultant. Ik raakte in gesprek met Ruud van der Leij, eigenaar van Foodmanagers. Ruud komt zelf uit de supermarktwereld en weet als geen ander dat goede medewerkers de hoeksteen zijn van een succesvolle supermarkt.
De werkwijze van Foodmanagers spreekt mij zeer aan en na een tweetal gesprekken ben ik gestart als consultant en ga ik samen met mijn collega’s het succes van Foodmanagers verder uitbouwen.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of op zoek naar de beste persoon op de juiste plaats: informeer gerust en vrijblijvend!

Bart@foodmanagers.nl
06-42411749
Consultant werving & selectie

 

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!