Wie zijn wij?

Ruud van der Leij

Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik ondernemer in de foodretail wilde worden. Als bijbaner bij C1000 van de Graaf in Soest is het virus overgeslagen en ben ik na mijn havo de Profood opleiding gaan volgen. Een HBO gecertificeerde opleiding voor toekomstige ondernemers in de levensmiddelenbranche. Dat het ondernemerschap uiteindelijk een eigen Werving & Selectie bureau zou zijn met twee fantastische consultants had ik nooit durven dromen. De match met de Werving & Selectie heb ik bij toeval bij Extra Talent ontdekt, na een lange carrière in de Foodretail bij o.a. Super de Boer, C1000 en Marqt. Als supermarktmanager en operationeel manager de winkels naar een steeds hoger niveau brengen is verslavend! Om nu vanaf de “zijlijn” hetzelfde te doen voor onze opdrachtgevers brengt mij enorm veel plezier.

Ik vind het een fantastische uitdaging om elke keer weer de juiste managers te vinden voor zowel Foodretail organisaties als ondernemers. Mijn passie voor de Foodretail en mijn interesse voor mensen en het doorgronden van hun drijfveren zorgen ervoor dat Foodmanagers staat voor wat wij beloven: Afspraak = Afspraak, transparantie, vakmanschap en plezier in ons werk.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan een keer langs voor een gesprek! Of ben jij op zoek naar een managers? Graag kom ik langs om in een gesprek goed naar boven te halen aan welke eigenschappen en eisen de nieuwe manager moet voldoen! Dan vertel ik gelijk hoe onze dienstverlening werkt.

ruud@foodmanagers.nl
06-51263194


Kevin Vermaak

Opgegroeid met mijn neus in een beeldscherm en een sterke drang om mijzelf te storten in de wereld van IT. Zo dacht ik mijn route met veel vertrouwen uitgestippeld te hebben. Na ruim een jaar ervaring opgedaan te hebben tijdens mijn opleiding systeembeheerder kwam ik al snel van een koude kermis thuis. Mijn interesse bleek niet meer dan een hobby. Ondanks de kansen die ik kreeg binnen de ICT heb ik hier verder geen gehoor aan gegeven. Uiteindelijk wel met een diploma de deur kunnen sluiten!

Parallel met mijn opleiding had ik een bijbaantje als vulploegmedewerker bij Dirk van den Broek. Na mijn afstuderen kreeg ik bij Dirk ook de kans om me verder te ontwikkelen als Assistent Afdelingsmanager. Hierin vond ik als het ware ‘mijn roeping’. Mijn hart ging sneller kloppen van het soms chaotisch lijkende werk, maar niets was zo fijn dan er middenin staan en hier sturing aan te geven. Al snel de stap kunnen maken naar Afdelingsmanager. In deze functie heb ik vele jaren in meerdere vestigingen met heel veel plezier gewerkt

Na ruim 15 jaar op de winkelvloer actief te zijn geweest was ik toe aan iets vernieuwends. Toen ik benaderd werd door Foodmanagers of ik openstond voor een nieuwe uitdaging was mijn automatische en eigenlijk ondoordachte reactie: Ja, bij jullie! Voor ik het wist zat ik op de koffie bij Ruud! Ik ben heel enthousiast om met al mijn Retailervaring andere mensen te kunnen helpen in hun carrière.

kevin@foodmanagers.nl
06-45054986


Emely Daoud

Met een vader die opgegroeid is in Italië en een eigen restaurant heeft is passie voor eten, drinken en de horeca altijd een onderdeel van mijn opvoeding geweest. Als klein meisje stond ik al in het restaurant servetten te vouwen en plaatste ik het bestek en de glazen op de tafels. Zodra ik oud genoeg was stond ik dan ook te bedienen en heb ik voor, tijdens en na mijn Hospitality Management opleiding operationele ervaring opgedaan bij verschillende concepten in de horeca en hotellerie.

Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als (operationeel) leidinggevende bij counter- en fullserviceconcepten voor zowel grote namen als eigen concepten op Schiphol. Daar heb ik met veel plezier gewerkt en enorm veel geleerd. De hectiek en dynamiek vond ik heerlijk! Ik heb er nieuwe locaties mogen openen en processen en structuur aangebracht waar dat nodig was. Ook bestond een deel van mijn werk uit het werven en selecteren van nieuwe collega´s. In deze periode heb ik ontdekt dat ik in plaats van degene die de richting bepaald, juist graag de ondersteunde en meedenkende factor ben voor zowel gast, medewerker als manager.

Omdat ik wist dat ik in mijn volgende baan de verbindende factor wilde zijn en daar toch ook mijn passie voor eten en drinken in wilde meenemen, maar niet precies wist in welke baan ik dit zou kunnen vinden ging ik in gesprek met Ruud en Floor. De open, persoonlijke maar professionele aanpak van Foodmanagers vond ik erg prettig! In eerste instantie verraste Ruud mij met de vraag of ik er in geïnteresseerd zou zijn om het team van Foodmanagers te komen versterken. Uiteindelijk vielen de stukjes snel op z´n plek en heb ik de kans met beide handen aangegrepen!

emely@foodmanagers.nl
06-22094290

 

Recente vacatures

Foodmanager – regio Amsterdam

 HBO  Amsterdam

Shiftmanager – regio Utrecht

 MBO  Utrecht

Sitemanager – regio Wateringen

 HBO  Wateringen

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!