Wie zijn wij?

Ruud van der Leij

Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik ondernemer in de foodretail wilde worden. Als bijbaner bij C1000 van de Graaf in Soest is het virus overgeslagen en ben ik na mijn havo de Profood opleiding gaan volgen. Een HBO gecertificeerde opleiding voor toekomstige ondernemers in de levensmiddelenbranche. Dat het ondernemerschap uiteindelijk een eigen Werving & Selectie bureau zou zijn met twee fantastische consultants had ik nooit durven dromen. De match met de Werving & Selectie heb ik bij toeval bij Extra Talent ontdekt, na een lange carrière in de Foodretail bij o.a. Super de Boer, C1000 en Marqt. Als supermarktmanager en operationeel manager de winkels naar een steeds hoger niveau brengen is verslavend! Om nu vanaf de “zijlijn” hetzelfde te doen voor onze opdrachtgevers brengt mij enorm veel plezier.

Ik vind het een fantastische uitdaging om elke keer weer de juiste managers te vinden voor zowel Foodretail organisaties als ondernemers. Mijn passie voor de Foodretail en mijn interesse voor mensen en het doorgronden van hun drijfveren zorgen ervoor dat Foodmanagers staat voor wat wij beloven: Afspraak = Afspraak, transparantie, vakmanschap en plezier in ons werk.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan een keer langs voor een gesprek! Of ben jij op zoek naar een managers? Graag kom ik langs om in een gesprek goed naar boven te halen aan welke eigenschappen en eisen de nieuwe manager moet voldoen! Dan vertel ik gelijk hoe onze dienstverlening werkt.

ruud@foodmanagers.nl
06-51263194


Margje Pijpker

Op mijn vijftiende ben ik begonnen als slagersmeisje bij een ambachtelijke slagerij in de supermarkt; hier is mijn passie voor eten en drinken dan ook ontstaan. Ik was ontzettend nieuwsgierig en wilde dan ook alles leren!

Met een schoonvader als chef kok en een vriend op de Hospitality Management opleiding deelde ik dezelfde passie en begon ik aan een opleiding in dezelfde richting. Na een jaar maakte ik de switch naar Leisure en Event management, maar bij de keuze voor een afstudeerstage kriebelde de horeca toch weer. Ik ging aan de slag op Schiphol als (operationeel) leidinggevende in een nieuw fullserviceconcept. Na een jaar maakte ik de overstap naar Utrecht Centraal om leiding te geven aan zowel fullservice als counterconcepten. Op deze locaties heb ik mezelf gevormd als manager en heb ik orde en structuur mogen creëren waar dat nodig was. Ik besefte me goed dat in mijn werk het team met de leidinggevenden de fundering zijn van een bedrijf en dat ontwikkeling en aandacht erg belangrijk is. Ik ontdekte dat het begeleiden, coachen en sturen van mijn teamleden in hun loopbaan mij veel energie gaf.

Bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging wilde ik mijn passie voor eten en drinken niet aan de kant zetten en zo kwam ik bij Foodmanagers terecht. Na een goede kop koffie en een gesprek ging ik naar huis met handvaten. De oprechte interesse, het luisterende oor en de eerlijkheid bleven me bij. Hier wilde ik werken! Ik heb destijds de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik onderdeel mocht zijn van het team. En nu mag ik aan de andere kant van de tafel zitten!

margje@foodmanagers.nl
06-25062329


Emely Daoud

Met een vader die opgegroeid is in Italië en een eigen restaurant heeft is passie voor eten, drinken en de horeca altijd een onderdeel van mijn opvoeding geweest.

Als klein meisje stond ik al in het restaurant servetten te vouwen en plaatste ik het bestek en de glazen op de tafels. Zodra ik oud genoeg was stond ik dan ook te bedienen en heb ik voor, tijdens en na mijn Hospitality Management opleiding operationele ervaring opgedaan bij verschillende concepten in de horeca en hotellerie.

Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als (operationeel) leidinggevende bij counter- en fullserviceconcepten voor zowel grote namen als eigen concepten op Schiphol. Daar heb ik met veel plezier gewerkt en enorm veel geleerd. De hectiek en dynamiek vond ik heerlijk! Ik heb er nieuwe locaties mogen openen en processen en structuur aangebracht waar dat nodig was. Ook bestond een deel van mijn werk uit het werven en selecteren van nieuwe collega´s. In deze periode heb ik ontdekt dat ik in plaats van degene die de richting bepaald, juist graag de ondersteunde en meedenkende factor ben voor zowel gast, medewerker als manager.

Omdat ik wist dat ik in mijn volgende baan de verbindende factor wilde zijn en daar toch ook mijn passie voor eten en drinken in wilde meenemen, maar niet precies wist in welke baan ik dit zou kunnen vinden ging ik in gesprek met Ruud en Floor. De open, persoonlijke maar professionele aanpak van Foodmanagers vond ik erg prettig! In eerste instantie verraste Ruud mij met de vraag of ik er in geïnteresseerd zou zijn om het team van Foodmanagers te komen versterken. Uiteindelijk vielen de stukjes snel op z´n plek en heb ik de kans met beide handen aangegrepen!

emely@foodmanagers.nl
06-29523415

 

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!