Wie zijn wij?

Ruud van der Leij

Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik ondernemer in de foodretail wilde worden. Als bijbaner bij C1000 van de Graaf in Soest is het virus overgeslagen en ben ik na mijn havo de Profood opleiding gaan volgen. Een HBO gecertificeerde opleiding voor toekomstige ondernemers in de levensmiddelenbranche. Dat het ondernemerschap uiteindelijk een eigen Werving & Selectie bureau zou zijn met twee fantastische consultants had ik nooit durven dromen. De match met de Werving & Selectie heb ik bij toeval bij Extra Talent ontdekt, na een lange carrière in de Foodretail bij o.a. Super de Boer, C1000 en Marqt. Als supermarktmanager en operationeel manager de winkels naar een steeds hoger niveau brengen is verslavend! Om nu vanaf de “zijlijn” hetzelfde te doen voor onze opdrachtgevers brengt mij enorm veel plezier.

Ik vind het een fantastische uitdaging om elke keer weer de juiste managers te vinden voor zowel Foodretail organisaties als ondernemers. Mijn passie voor de Foodretail en mijn interesse voor mensen en het doorgronden van hun drijfveren zorgen ervoor dat Foodmanagers staat voor wat wij beloven: Afspraak = Afspraak, transparantie, vakmanschap en plezier in ons werk.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan een keer langs voor een gesprek! Of ben jij op zoek naar een manager? Graag kom ik langs om in een gesprek goed naar boven te halen aan welke eigenschappen en eisen de nieuwe manager moet voldoen! Dan vertel ik gelijk hoe onze dienstverlening werkt.

ruud@foodmanagers.nl
06-51263194


Eveline van Grootel

Vanaf mijn 16e werkte ik altijd in de horeca en het is dan ook altijd een voorliefde geweest. Ik leerde de horecabranche goed kennen. Op mijn 18e ben ik in Breda gaan studeren en daar werkte ik in veel verschillende horeca zaken, doordat ik bij een horeca uitzendbureau werkte.

In het 3e jaar van mijn studie kreeg ik de kans om stage te lopen in Kaapstad. Ik woonde en werkte hier 8 maanden en zag een hele andere kant van de samenleving. De cultuur in Zuid-Afrika is prachtig en het belangrijkste wat ik daar leerde is dat je alles voor en met elkaar doet.

In het laatste jaar van mijn studie kwam ik bij een grote corporate terecht om mijn scriptie te gaan schrijven en daarna heb ik hier ook gewerkt. Na een tijdje merkte ik dat ik de horeca miste. Zo kwam ik terecht bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg als Partymanager. Hier leerde ik enorm veel in de zakelijke, maar ook particuliere, evenementen. Ik stuurde evenementen aan tot 10.000 bezoekers. De hectiek en het continue blijven schakelen is wat mij zo enorm aanspreekt binnen de evenementenwereld. Ik ontwikkelde mij hier tot een sterke people manager, met oog voor detail. In februari 2020 begon ben ik bij Eventure, waar ik projectmanager was voor verschillende grote festivals in Nederland. Helaas is Eventure failliet gegaan ten gevolge van corona.

Toen kwam ik uit bij Foodmanagers, waar ik een intakegesprek had voor een openstaande horeca vacature. Na dit gesprek besefte ik dat het werven en selecteren mij ook erg aansprak. Zodoende kwam ik met Ruud in gesprek. De specialisatie in de foodbranche en de duidelijke visie van Foodmanagers hebben ervoor gezorgd dat ik gemotiveerd en met veel gedrevenheid deze uitdaging aan ben gegaan!

eveline@foodmanagers.nl
06-48414376


Iris Claus

De juiste kandidaat op de juiste plaats – dat is wat me aanspreekt in het werk bij Foodmanagers.

Wanneer mensen niet in de juiste functie en/of een passend bedrijf werkzaam zijn, heeft dit zijn weerslag op de sfeer en de effectiviteit van het hele team. In het verleden zag ik dit duidelijk terug en merkte dat ik hier goed inzicht in heb. Omdat mijn interesse voor het maken van de juiste match op werkgebied was gewekt, besloot ik te solliciteren bij Foodmanagers.
De afgelopen paar jaar heb ik ervaring opgedaan in verschillende bedrijven; van kleine tot grote restaurants en hotels, leisure en business doelgroepen, ‘platte’ en hiërarchische organisaties, formele en informele bedrijfsculturen etc.
Ik heb dan ook ervaren hoe het is als iemand niet op de goede plaats zit, en wat voor gevolgen dit kan hebben voor de gehele organisatie. Maar ook heb ik gezien welke resultaten een gemotiveerd en goed gebalanceerd team kan bereiken.
Juist hierom vind ik het bijzonder om in deze functie echt een verschil te kunnen maken.

Het vermogen om de juiste kandidaat op de juiste plaats te krijgen en het praten met mensen met liefde voor hun vak is waarom ik met veel plezier naar mijn werk toe ga en waar ik voldoening uit haal.

Ik kijk er dan ook altijd naar uit om in gesprek te gaan met toekomstige kandidaten en/of opdrachtgevers; graag tot snel!

iris@foodmanagers.nl
06-53887664

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!