Werken als teamleider in de supermarkt

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Lijkt het jou een mooie uitdaging om te gaan werken als teamleider in de supermarkt? Vind dan jouw nieuwe baan Foodmanagers. Je rekent bij ons op een persoonlijke benadering en een oprechte betrokkenheid. Wij gaan met jou in gesprek om erachter te komen wie jij écht bent. Alleen zo kunnen we de juiste match maken en jou als teamleider in de supermarkt laten werken voor een passende werkgever.

Heb je vragen over onze vacature voor teamleider in de supermarkt?

 

Ontdek de variatie van werken als teamleider in de supermarkt

Als je gaat werken als teamleider in de supermarkt is geen dag hetzelfde. Tijdens deze baan in de supermarkt ben je de ene dag vooral bezig met administratieve werkzaamheden en sta je de volgende dag op de werkvloer. Jij bent de eindverantwoordelijk en helpt de afdelingsmanagers doelen te behalen. Heb je nog weinig ervaring binnen een leidinggevende functie? Misschien is onze vacature voor een assistent-supermarktmanager wel dé kans voor jou om deze ervaring op de doen. Je bent in deze rol geen eindverantwoordelijke, maar gaat wel een nieuwe uitdaging aan waarin je veel zult leren.

Plan een kennismakingsgesprek in of solliciteer direct

Solliciteer vandaag nog via Foodmanagers om snel als teamleider te gaan werken voor een van onze diverse opdrachtgevers. Wij helpen jou aan een ideale baan binnen de foodretail. Heb je nog vragen over deze vacature of zou je graag een kennismakingsgesprek met ons willen inplannen? Neem dan gewoon contact met ons op en bel naar 024 7854811 of stuur een e-mail naar info@foodmanagers.nl voor meer informatie.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!