Banen in de hospitality

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Je vindt bij ons een ruim aanbod aan banen in de hospitality. Ben jij dé klantvriendelijke kandidaat die gasten een onvergetelijke ervaring weet te bezorgen? Bekijk dan zeker onze diverse vacatures voor een functie die bij jou past. Met deze banen in de hospitality kun jij verantwoordelijkheid nemen en een betekenisvolle dialoog met jouw klanten of gasten aangaan. Foodmanagers uit Nijmegen helpt je om jouw passie in de praktijk te brengen.

Heb je vragen over onze banen in de hospitality?

 

Gebruik jouw gevoel voor verantwoordelijkheid in een van onze banen in de hospitality

Neem jij graag verantwoordelijkheid en help jij elk team naar de overwinning? Ga dan bij ons een nieuwe uitdaging aan. Geef jouw gasten een fantastisch verblijf in jouw onderneming en word hospitalitymanager. Jij weet jouw gasten op één te zetten en kwaliteit te garanderen. Dankzij jouw ervaring in de branche beschik je over brede kennis van alle vakgebieden die met jouw functie samenhangen. Als restaurant manager zet je deze vaardigheden in en creëer je een heerlijke middag of avond voor jouw gasten. Als jij je wilt specialiseren binnen een restaurant, kun je ook onze andere vacatures in de horeca bekijken.

Schakel ons in voor een passende functie

Foodmanagers helpt jou graag door een zorgvuldige selectie te maken uit banen in de hospitality. Solliciteer vandaag nog op een baan in de foodindustrie die bij jou past. Heb je vragen of kun je niet direct een functie vinden die jou aanspreekt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 7854811 of door een e-mail te sturen naar info@foodmanagers.nl.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!