Werken als visspecialist via ons wervingsbureau

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Ga werken binnen de detailhandel als visspecialist en deel jouw passie en kennis met een breed publiek. Heb jij altijd al willen werken binnen de visdetailhandel? Maak jouw dromen waar met Foodmanagers uit Nijmegen. Wij helpen gepassioneerde specialisten aan een baan waar zij écht gelukkig van worden. Vertel ons meer over wie jij bent, wat jouw ambities zijn en wat voor werkgever jij zoekt. Wij vinden dan een passende baan voor jou.

Heb je vragen over onze vacature als visspecialist?

 

Ga werken als visspecialist en verzeker jouw consumenten van de hoogste kwaliteit

Wanneer jij gaat werken als visspecialist binnen de foodsector, weet je zeker dat je je geen dag hoeft te vervelen. Jij houdt je binnen deze functie bezig met het bereiden van de vis, het aantrekkelijk presenteren van jouw producten én garandeert een klantvriendelijke benadering. Er is geen baan zo dynamisch als onze functies binnen de horeca. Als visspecialist of foodspecialist weet jij hoe je hier naadloos op inspeelt en jouw gasten en klanten een geweldige ervaring bezorgt. Weet je niet goed bij welk bedrijf je aan de slag kunt als visspecialist? Wij helpen jou met eerlijk en persoonlijk advies aan een passende werkgever.

Begin vandaag nog aan de zoektocht naar jouw nieuwe baan

Solliciteer direct om van start te gaan bij een van onze opdrachtgevers en als visspecialist te werken aan de hoogste kwaliteit van hun producten. Vraag je je af hoe wij je kunnen helpen een passende baan te vinden? Lees dan eens onze referenties om te zien hoe anderen onze diensten ervaren. Je kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 024 7854811 of door een e-mail te sturen naar info@foodmanagers.nl.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!