Onze vacature voor een hospitalitymanager

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Reageer op onze vacature voor een hospitalitymanager als jij elke dag met een glimlach naar jouw werk wilt gaan. Zet jij jouw gasten op de eerste plaats en ben jij een echte duizendpoot? Dan past het werken als hospitalitymanager zeker in jouw straatje. Geen dag is hetzelfde met deze dynamische functie en het brede takenpakket. Foodmanagers helpt jou aan deze nieuwe baan in Nederland.

Heb je vragen over onze vacature voor een hospitalitymanager?

 

Reageer op onze vacature voor een hospitalitymanager en werk aan de ervaring van jouw gasten

Met onze vacature voor een hospitalitymanager ga jij werken aan de totale ervaring van gasten bij jouw onderneming. Het is daarom een uitdagende functie in de hospitality. Je houdt je bezig met marketing, inkoop en het personeelsbeleid. Jij weet als hospitalitymanager hoe je jouw collega’s in de foodretail kunt motiveren tijdens het werken en hoe je samen elk target haalt. Ben jij liever bezig met innovatie en marketing? Bekijk dan ook zeker onze vacature voor een foodspecialist waarmee jij de nieuwste trendsetter wordt. Zou jij liever werken als manager buiten de hospitality? Misschien is onze vacature voor een assistent-storemanager wel precies wat je zoekt.

Schakel ons in voor persoonlijke begeleiding tijdens het sollicitatieproces

Foodmanagers helpt jou graag met persoonlijk en eerlijk advies een nieuwe uitdaging te vinden die bij jou past. Schakel ons in om de volgende vacature als hospitalitymanager te vinden en aan jouw carrière te werken. Je rekent op onze persoonlijke begeleiding tijdens het sollicitatieproces, waarna je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. Heb je vragen over onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op door te bellen naar 024 7854811 of door een e-mail te sturen naar info@foodmanagers.nl.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!