Werken als assistent-storemanager

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Tijdens het werken als assistent-storemanager verveel jij je geen minuut! De ene keer houd je je bezig met het aansturen van het personeel en weet je hen te motiveren. Een andere keer ben je juist betrokken bij voorraadbeheer en verricht je diverse administratieve werkzaamheden. Ben jij een echte duizendpoot en zit jij geen minuut stil? Dan is deze vacature van Foodmanagers jou op het lijf geschreven.

Heb je vragen over onze vacature als assistent-storemanager?

 

Werken als assistent-storemanager biedt jou uitdaging en variatie

Foodmanagers helpt jou bij het vinden van een baan in de foodretail in Nederland. Dit doen wij met onze persoonlijke begeleiding en betrokkenheid bij jouw sollicitatieproces. Kies jij ervoor om te gaan werken in de retail en wil jij je ontwikkelen als assistent-storemanager? Dan kun je erop rekenen dat wij de juiste werkgever voor jou weten te vinden. Wil jij liever in de winkel alle touwtjes zelf in handen hebben? Bekijk dan ook zeker onze vacature voor een winkelmanager. Binnen deze functie ben jij eindverantwoordelijk en zorg je ervoor dat elk proces in de winkel op rolletjes verloopt. Wij helpen jou aan een passende nieuwe uitdaging waarin je kunt gaan werken als assistent-storemanager of je als andere leidinggevende kunt ontwikkelen.

Ontdek de mogelijkheden en plan een kennismakingsgesprek in

Wil je ons inschakelen om een vacature te vinden die jou de kans geeft als assistent-storemanager te werken? Plan dan vandaag nog een kennismakingsgesprek in door contact met ons op te nemen. Je kunt bellen naar 024 7854811 of een e-mail sturen naar info@foodmanagers.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw bericht reageren.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!