Banen als foodspecialist

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Met een van onze banen als foodspecialist word jij een echte trendsetter en probeer je de nieuwste concepten uit. Ben jij creatief onderlegd en niet bang om nieuwe dingen uit te proberen? Reageer dan zeker op een van de vacatures van Foodmanagers. Wij helpen jou graag jouw ideale baan te vinden en gaan met jou in gesprek over jouw wensen, vaardigheden en ambities. Ontdek met ons jouw kansen binnen onze banen en ga aan de slag als foodspecialist in Nederland.

Heb je vragen over onze banen als foodspecialist?

 

Met onze banen als foodspecialist werk jij de nieuwste concepten uit

Jij weet hoe je omgaat met versproducten en hoe je concepten succesvol uitwerkt tot een geslaagd product. Met een van onze banen als foodspecialist geef jij daarnaast leiding of run je een vestiging. Ga bijvoorbeeld werken in de food en retail en word verantwoordelijk voor jouw eigen team. Ben jij liever zelf bezig met het bereiden van verrassende gerechten? Ga dan aan de slag als een zelfstandig werkend kok en verras jouw gasten met heerlijke menu’s. Met onze banen in de horeca ontwikkel jij jezelf als professional en is geen dag hetzelfde. Lees eventueel onze referenties om te zien hoe anderen onze services ervaren.

Schrijf je vandaag nog in en begin aan jouw carrière

Heb je tussen onze banen de ideale functie voor jou als foodspecialist gevonden? Solliciteer dan vandaag nog voor jouw nieuwe functie in de foodretail. Je kunt je ook inschrijven om in ons kandidatenbestand opgenomen te worden. Heb je vragen over een van de functies? Bel dan naar 024 7854811 of stuur een e-mail naar info@foodmanagers.nl.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!