Verfijn vacatures

  • Branche

  • Niveau

  • Functie

  • Regio

  • Reset

Schrijf je in

Zie je op dit moment geen
geschikte vacature ertussen staan? Inschrijven werpt ook zeker zijn vruchten af! Dagelijks komen er vacatures binnen die niet direct op de website geplaatst worden. Wij gaan altijd eerst kijken in ons kandidatenbestand en het zou toch zonde zijn als jij er niet tussen staat.

Visspecialist – Regio Amsterdam

 MBO  Amsterdam  2700  36 uur

Voor deze grote en bekende opdrachtgever zijn we op zoek naar een gemotiveerde Visspecialist. Ben jij commercieel gedreven en weet jij door middel van mooie, klantgerichte presentaties van jouw afdeling een feest te maken en wil jij alles leren over vis? Lees dan snel verder!


Afdelingsmanager AGF – Regio Amsterdam

 HBO  Amsterdam  2500  40 uur

Voor deze winkel in omgeving Amsterdam zijn wij op zoek naar een afdelingsmanager AGF. Ben jij gek op de groente en fruit afdeling en ben je toe aan een nieuwe stap? Lees dan snel verder.


Kaasspecialist – Regio Amsterdam

 MBO  Amsterdam  2500  40 uur

Bij deze winkel in regio Amsterdam, waar vers beleving voorop staat, zijn we op zoek naar een echte kaasfanaat! Heb jij een passie voor heerlijke kazen en weet jij de beleving op je afdeling te creëren? Solliciteer dan nu!


Restaurant Manager – Regio Emmen

 MBO  Emmen  3250  40 uur

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren restaurantmanager! Werk jij momenteel in de fast service en ben jij toe aan je volgende stap? Deins je niet terug van een uitdaging en lijkt het jou wat dit restaurant te runnen? Lees dan snel verder!


Slager – Regio Amsterdam

 Amsterdam  3500  40 uur

Voor een verswinkel in Amsterdam zijn wij op zoek naar een slager. Ben jij als slager toe aan een nieuwe stap? Vind je het leuk om echt nog zelf bezig te zijn met het vlees en het bedenken van acties? Lees dan snel verder!


Operations Manager – Regio Noord Nederland

 HBO  Noord Nederland  4500  40 uur

Voor deze succesvolle horeca zoeken we een Operations Manager. Hierbij ben je operationeel verantwoordelijk voor alle horeca locaties. Je zet acties uit en haalt alles uit de kast om de targets te behalen, samen met de andere Managers!


Manager Service – Regio Amstelveen

 MBO  Amstelveen  3000  40 uur

Voor deze opdrachtgever zoeken we een klantvriendelijke Manager Service. Ben jij een inspirerend leidinggevende en weet je het team te motiveren voor de optimale klantbeleving? Zet jij net dat ene stapje extra en ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!


Assistent Supermarktmanager – Regio Amsterdam

 HBO  Amsterdam  3500  40 uur

In de functie van assistent supermarktmanager ben je medeverantwoordelijk voor de gang van zaken en resultaten van de winkel. Jij richt je vooral op het operationele logistieke proces van de winkel. Het ontvangen en verwerken van de vracht, de opslag en goed gevulde schappen zijn jouw taak. Er wordt daarnaast van je verwacht dat je meedenkt in hoe deze processen nóg beter kunnen.


Assistent Supermarktmanager – Regio Barneveld

 HBO  Wekerom  3000  40 uur

Zoek je een uitdagende supermarktcarrière? Ontdek onze vacature voor Assistent Supermarktmanager in de regio Barneveld. Leid, inspireer, en verbeter processen in een groeiende supermarkt. Lees meer over deze kans!


Manager Service – Regio Zundert

 HBO  Zundert  3500  40 uur

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren service manager voor de supermarktbranche. Heb jij ervaring in een hogere omzetklasse binnen de supermarktsector? En ben je vastbesloten om een positieve impact te maken in de winkelomgeving? Blijf lezen.


Assistent Supermarktmanager – Regio Amsterdam

 HBO  Amsterdam  3500  40 uur

Voor deze ondernemer van een fullservice formule zijn we op zoek naar een gemotiveerde assistent supermarktmanager. Weet jij overzicht te bewaren en ben je doelgericht? Doe jij er alles aan om jouw team hierin mee te nemen en op te leiden én wil je echt het verschil maken binnen de supermarktbranche? Lees dan verder!


Supermarktmanager – Regio Nijmegen

 HBO  Nijmegen  5000  40 uur

Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een goede supermarktmanager in omgeving Nijmegen. De rol van de Supermarktmanager is aan het veranderen en dat weten deze organisaties als geen ander! Om in de toekomst succesvol te blijven zijn er Supermarktmanagers nodig met een hospitality- en winnaarsmentaliteit. Gastvrijheid, extra service en zorgen dat klanten graag bij je over de vloer komen, zijn erg belangrijke onderdelen van je werk. Zie jij deze functie als Supermarktmanager zitten, lees dan verder!


Shiftleider Operatie – Regio Boxtel

 MBO  Boxtel  2500  40 uur

Ben jij op zoek naar een uitdagende leiderschapsrol waarin je de operatie van een dynamische onderneming kunt sturen? We zijn op zoek naar een gepassioneerde Shiftleider Operatie om het team in de regio Boxtel te versterken. Deze onderneming heeft meerdere prijzen gewonnen en is de grootste van de regio. Als Shiftleider Operatie ben je niet alleen de aanvoerder van de afdeling, maar ook de drijvende kracht achter de dagelijkse prestaties en resultaten. Jouw leiderschap en teammotivatie zijn cruciaal voor het bereiken van een optimale klantbeleving. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Dan willen we graag met jou kennismaken!


Shiftleider Operatie – Regio Haarlem

 MBO  Haarlem  2500  40 uur

Wil jij een leidende rol spelen in een van de meest opvallende supermarkten van Haarlem? Voor deze ondernemer zoeken wij een Shiftleider Operatie. Als Shiftleider Operatie ben jij het kloppende hart van de supermarkt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, omzet en resultaten. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een bedrijf dat niet alleen inzet op uitmuntende klantenservice, maar ook maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel draagt. Solliciteer vandaag nog en word een essentieel onderdeel van een succesverhaal!


Afdelingsmanager AGF – Regio Amsterdam

 MBO  Amsterdam  2500  40 uur

Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een gemotiveerde afdelingsmanager AGF. Ben jij commercieel gedreven en weet jij door middel van mooie, klantgerichte presentaties van jouw afdeling een feest te maken? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende functie? Lees dan snel verder!


Restaurantmanager Fastfood – Regio Hilversum

 HBO  Hilversum  3500  40 uur

Voor dit succesvolle Fastfood Restaurant zoeken we een resultaatgerichte manager. Samen met het team zorg je dat het restaurant uitblinkt door jouw ervaring in leidinggeven in te zetten en door een glimlach op het gezicht van klanten te toveren. Help jij deze hechte organisatie met een succesvol merk door de doelstellingen te behalen?


Operations Manager – Regio Hilversum

 HBO  't Gooi  4500  40 uur

Voor deze succesvolle fastfoodketen zoeken we een Operations Manager. Hierbij ben je operationeel verantwoordelijk voor alle restaurants. Je zet acties uit en haalt alles uit de kast om de targets te behalen, samen met de Restaunt Managers!


Afdelingsmanager Kassa – Regio Utrecht

 MBO  Utrecht  2500  40 uur

Voor deze fullservice formule zoeken we een klantvriendelijke Afdelingsmanager Kassa. Ben jij een inspirerend leidinggevende en weet je het team te motiveren voor de optimale klantbeleving? Zet jij net dat ene stapje extra en ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!


Manager Ambacht – Regio Leiden

 MBO  Leiden  2900  40 uur

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een manager ambacht. Hier ben je verantwoordelijk voor verschillende afdelingen. Je kunt bij deze opdrachtgever zeker je creativiteit kwijt! Ben je creatief aangelegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!


Assistent Supermarktmanager – Regio Harderwijk

 MBO  Harderwijk  3000  40 uur

Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een assistent supermarktmanager. Gastvrijheid, extra service, ondernemerschap en zorgen dat klanten graag bij je over de vloer komen, zijn erg belangrijke onderdelen van je werk. Zie jij deze functie als Assistent Supermarktmanager zitten, lees dan verder!


Supermarktmanager – Regio Dordrecht

 HBO  5000  40 uur

Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een goede supermarktmanager in omgeving Dordrecht. De rol van de Supermarktmanager is aan het veranderen en dat weten deze organisaties als geen ander! Om in de toekomst succesvol te blijven zijn er Supermarktmanagers nodig met een hospitality- en winnaarsmentaliteit. Gastvrijheid, extra service en zorgen dat klanten graag bij je over de vloer komen, zijn erg belangrijke onderdelen van je werk. Zie jij deze functie als Supermarktmanager zitten, lees dan verder!


Shiftmanager – Diverse Locaties In Nederland

 MBO  2800  40 uur

In geheel Nederland zijn wij op zoek naar shiftmanagers voor een foodconcept gelegen bij een tankstation. Tegenwoordig gaat een bezoekje langs het tankstation niet meer alleen om brandstof. Er komt steeds meer vraag naar een mooie foodlocatie met kwalitatief goede producten waarbij service en gastgerichtheid een belangrijke rol spelen. Wil jij hier je bijdrage in leveren? Lees dan verder!


Afdelingsmanager DKW – Regio Hilversum

 HBO  Hilversum  2800  40 uur

Voor deze ondernemer zoeken wij een afdelingsmanager DKW. Je bent het gezicht van de afdeling en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, omzet en resultaten. Weet jij je team te motiveren voor de optimale klantbeleving? En ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!


Supermarktmanager – Regio Roosendaal

 HBO  Roosendaal  5000  40 uur

Onze opdrachtgever is op zoek naar een competente supermarktmanager in de omgeving van Roosendaal. De rol van supermarktmanager ondergaat een transformatie en dit wordt binnen deze organisatie goed begrepen. Om toekomstig succes te waarborgen, zoeken ze supermarktmanagers met een gastvrije instelling en een winnaarsmentaliteit. Het creëren van een gastvrije sfeer, het bieden van extra service en het aantrekken van tevreden klanten zijn essentiële aspecten van deze functie. Als je jezelf ziet als een supermarktmanager die hieraan kan voldoen, lees dan verder!


Consultant WFM – Regio Houten

 Universitair  Houten  4000  40 uur

Voor onze dienstverlenende opdrachtgever binnen de foodretail zijn wij op zoek naar een consultant die communicatief zeer vaardig is en een hoog empatisch vermogen heeft. Je gaat advies geven aan de grote spelers binnen de (food-)retail op vooral proces en efficiency gebied. Onze opdrachtgever is toonaangevend binnen de branche, met een informele en prettige werksfeer. Je bent een adviserende accountmanager met ruime kennis van het retailvak.


Assistent Supermarktmanager – Regio Ede

 HBO  2750  40 uur

Onze opdrachtgever is op zoek naar een assistent supermarktmanager. Weet jij overzicht te bewaren en ben je doelgericht? Doe jij er alles aan om jouw team hierin mee te nemen en op te leiden én wil je echt het verschil maken binnen de supermarktbranche? Lees dan verder!


Assistent Supermarktmanager – Regio Boxtel

 HBO  Boxtel  3000  40 uur

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière binnen de supermarktbranche? Onze opdrachtgever zoekt een enthousiaste Assistent Supermarktmanager die niet alleen overzicht behoudt, maar ook doelgericht is en het beste uit zijn/haar team weet te halen. Als jij ernaar streeft om echt het verschil te maken in de supermarktwereld, lees dan snel verder!


Manager Vers/Service – Regio Utrecht

 HBO  Utrecht  2700  40 uur

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren manager voor de afdeling Vers en Service. Heb je aantoonbare ervaring in de supermarktbranche, vooral in een hogere omzetklasse? En ben je vastbesloten om een impact te maken in de winkelomgeving? Lees dan verder!


Foodmanager – Diverse Locaties In Nederland

 HBO  3400  40 uur

Als jij een eindverantwoordelijke functie in de foodretail ambieert en je beschikt over de juiste managementvaardigheden dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! In deze job haal je het beste uit jezelf en je team naar boven. Je overtreft elke dag de klantverwachtingen met je team van gemotiveerde medewerkers. Tegenwoordig gaat een bezoekje langs het tankstation niet meer alleen om brandstof, want er komt steeds meer vraag naar een mooie foodlocatie met kwalitatief goede producten waarbij service en gastgerichtheid een belangrijke rol spelen. Daar speelt deze grote partij goed op in!


AGF specialist – Regio Amsterdam

 MBO  Amsterdam  2500  40 uur

Voor deze ondernemer van een fullservice formule zijn we op zoek naar een gemotiveerde AGFspecialist. Ben jij commercieel gedreven en weet jij door middel van mooie, klantgerichte presentaties van jouw afdeling een feest te maken? Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, omzet en resultaten van je afdeling. Als AGFspecialist ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, waar je echt het verschil kan maken, lees dan snel verder. .