Bedrijfsleider horeca: functieomschrijving

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Vind via Foodmanagers jouw nieuwe baan als bedrijfsleider in de horeca als jij je herkent in onderstaande functieomschrijving. In deze functie werk jij aan de administratieve fundering van jouw horecaonderneming. Tegelijkertijd ben je niet bang om ook zelf op de werkvloer te staan en jouw collega’s te helpen bij hun werkzaamheden. Heb jij affiniteit met het begeleiden en inwerken van collega’s? Dan is de functieomschrijving van een bedrijfsleider in de horeca een ideale match met jouw profiel.

Heb je vragen over onze functie als bedrijfsleider in de horeca?

 

Bedrijfsleider in de horeca: ontdek of de functieomschrijving bij jou past

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de volledige horecaonderneming en je begeleidt jouw personeel. Binnen de functieomschrijving van een bedrijfsleider in de horeca hoort het managen van jouw team en het inwerken van nieuw personeel. Daarbij zorg je dat diverse bedrijfsprocessen goed verlopen. Denk jij dat de functieomschrijving van de functie bedrijfsleider in de horeca geen perfecte match is? Neem dan ook zeker een kijkje bij andere uitdagende vacatures en word bijvoorbeeld horeca-coördinator. Wil je jouw eerste ervaringen als leidinggevende in de horeca opdoen? Reageer dan op de vacature voor een assistent-manager. Je vindt bij Foodmanagers diverse vacatures in de foodretail. Wij gaan graag met jou in gesprek om te ontdekken welke banen in de horeca passen bij jouw profiel en wensen.

Ga binnenkort met ons in gesprek

Wil jij met ons in gesprek gaan om te zien of de functieomschrijving van de vacature voor een bedrijfsleider in de horeca bij jou past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 7854811 of door een e-mail te sturen naar info@foodmanagers.nl. Weet je nog niet welke baan het beste bij jou past? Schrijf je dan in voor ons kandidatenbestand.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!