Onze vacature voor een horeca-coördinator

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Als jij op zoekt bent naar een uitdagende nieuwe functie binnen de horeca in Nederland, is onze openstaande vacature voor een horeca-coördinator precies wat je zoekt. Heb jij ervaring als leidinggevende en weet jij hoe je een team coördineert? Ontdek dan jouw kansen als horeca-coördinator en zorg voor een gestroomlijnd werkproces binnen een onderneming.

Heb je vragen over onze vacature voor een horeca-coördinator?

 

Geef leiding als een betrokken horeca-coördinator

Foodmanagers is gespecialiseerd in het werven en selecteren van leidinggevenden voor banen in de foodretail. Je rekent bij ons wervingsbureau op een persoonlijke benadering. Vertel ons over jouw ambities, eerdere ervaringen en vaardigheden, dan vinden wij een vacature in de horeca die bij jou past. Als horeca-coördinator help jij jouw team efficiënt te werken en zorg je dat zowel zij als jouw gasten zich goed voelen in de horecaomgeving. Wil jij graag werken in de horeca, maar is horeca-coördinator niet de functie die bij jou past? Bekijk dan ook onze vacature voor een foodmanager. Binnen deze baan krijg jij de kans om de nieuwste horecaconcepten in de praktijk te brengen.

Solliciteer direct en maak het verschil voor jouw team

Wij willen écht weten wie jij bent, zodat wij de beste baan als horeca-coördinator voor je kunnen vinden. Neem contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons bellen via 024 7854811 of een e-mail sturen naar info@foodmanagers.nl. Lees eventueel ook onze referenties om te zien hoe anderen onze diensten ervaren.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!