Werken in de retail

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Als jij enthousiast wordt van werken in de retail, vind je bij ons diverse potentiële nieuwe banen. Foodmanagers beschikt over een breed aanbod aan uiteenlopende vacatures voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Wat jouw ambitie ook is, wij helpen je die waar te maken. Je rekent bij ons op uitstekende bemiddeling. Daarnaast word je door ons geholpen met eerlijk advies, wat jou helpt met het vinden van een nieuwe functie. Wil jij werken in de retail? Bekijk dan ons aanbod aan diverse banen en vind jouw ideale baan.

Heb je vragen over werken in de retail?

 

Ga werken in de retail met een functie die bij jouw vaardigheden past

Voel jij je helemaal thuis in food en zoek jij vacatures in de foodretail? Dan zijn onze vacatures binnen foodretail wellicht een goede optie voor jou. Hierin ga je aan de slag met de verkoop van voedingsmiddelen aan consumenten. Word bijvoorbeeld manager of doe ervaring op als shiftmanager. Als shiftmanager ben jij verantwoordelijk voor een team. Jij maakt met hen het verschil en je krijgt de kans om door te groeien naar andere interessante posities. Zo kun je bijvoorbeeld doorstromen naar retailmanagement. Bij deze banen ga je werken in en leidinggeven aan een winkel in de retail. Je vindt bij ons ook diverse vacatures in de hospitality. Bij ons reken je op een goede match tussen jou en jouw nieuwe opdrachtgever. Vertel ons over jouw wensen en vaardigheden, dan gaan wij voor jou aan de slag.

Solliciteer voor onze banen in de retail

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij op zoek kunnen gaan naar de beste banen in de retail voor jou. Je kunt bellen naar 024 7854811 of een e-mail sturen naar info@foodmanagers.nl. Vind je tussen onze vacatures niet direct een functie in de retail die bij jou past? Schrijf je dan in. Je komt dan in ons kandidatenbestand te staan. Wij benaderen jou wanneer we een vacature in de retail ontvangen waar jij voor zou kunnen werken.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!