Onze vacature voor een assistent-supermarktmanager

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Als assistent-supermarktmanager geef jij leiding aan het team in de supermarkt. Met onze vacature kun jij ervaring opdoen als assistent-supermarktmanager de processen in de supermarkt in goede banen leiden. Alhoewel je als assistent-supermarktmanager leidinggeeft, blijf je zelf ook actief bezig en steek je de handen uit de mouwen om de binnenkomende vracht te verwerken. Is dit dé baan voor jou? Foodmanagers uit Nijmegen helpt jou graag een nieuwe functie te vinden die echt bij jou past.

Heb je vragen over onze vacature voor een assistent-supermarktmanager?

 

Met een functie als assistent-supermarktmanager is geen dag hetzelfde

Met ons gevarieerde aanbod aan banen in de supermarkt vind je altijd een functie die aansluit op jouw profiel. Binnen de vacature voor een assistent-supermarktmanager is het belangrijk dat jij als manager fungeert, maar ook een assistent bent voor de bedrijfsleider van jouw supermarkt. Je bent de brug tussen hulpkrachten, consumenten, afdelingsmanagers en de supermarktmanager. Daarbij ben jij als assistent-supermarktmanager verantwoordelijk voor de bestellingen en zorg je dat de vracht goed verwerkt wordt. Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde en leer je snel veel bij over de foodindustrie. Ben je benieuwd wat voor vacature we jou als assistent-supermarktmanager kunnen bieden? Lees vooral eens onze referenties en bekijk wat er allemaal mogelijk is.

Schrijf je in of solliciteer vandaag nog

Solliciteer vandaag nog op deze vacature of een van onze andere functies om als assistent-supermarktmanager te starten. Kun je jouw ideale functie niet vinden tussen onze vacatures? Schrijf je dan in voor ons kandidatenbestand en ontvang een bericht wanneer we een passende baan voor je gevonden hebben. Je kunt ons altijd bereiken door te bellen naar 024 7854811 of door een e-mail te sturen naar info@foodmanagers.nl.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!