Banen in de supermarkt

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Je vindt bij Foodmanagers diverse uitdagende banen in de supermarkt. Maak jouw ambities waar met een van onze verrassende vacatures en help jouw supermarkt het volgende niveau te bereiken. Met een functie in de supermarkt is elke dag anders. De ene dag scherp je het management aan, de andere dag help je bij het inwerken van nieuwe medewerkers. Wat jouw vaardigheden ook zijn, je benut ze in een van onze banen in de supermarkt.

Heb je vragen over onze banen in de supermarkt?

 

Met onze banen garandeer jij de kwaliteit in de supermarkt

Je vindt bij ons banen in de retail en banen in de supermarkt op elk niveau. Word bijvoorbeeld manager. Als supermarktmanager ben jij niet alleen verantwoordelijk voor de omzet van jouw filiaal. Je zorgt er ook voor dat jouw collega’s zich goed voelen en efficiënt functioneren. Als je graag eerst wat ervaring opdoet voordat je aan deze functie begint, reageer je op onze vacature voor een assistent-supermarktmanager. In deze functie leer je diverse zaken op het gebied van leidinggeven. Geef je liever leiding aan één gespecialiseerde afdeling? Dan is onze vacature voor een afdelingsmanager iets voor jou.

Ontdek jouw nieuwe uitdaging en solliciteer vandaag nog

Wil jij graag werken in de retail? Begin dan een nieuwe uitdaging met een van onze banen in de supermarkt. Schrijf je vandaag nog in om in ons kandidatenbestand opgenomen te worden. Heb je nog vragen of opmerkingen over het werken in de foodretail? Bel dan naar 024 7854811 of stuur een e-mail naar info@foodmanagers.nl.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!