Onze vacatures voor een winkelmanager

✓ Aandacht voor jouw wensen

✓ Eerlijk advies

✓ Specialisatie in leidinggeven

Solliciteer op een van onze vacatures voor een functie als winkelmanager in Nederland. Je neemt met deze baan de leiding en bent verantwoordelijk voor uiteenlopende processen in jouw filiaal. Of je nu zoekt naar een functie binnen de horeca of de supermarkt, met Foodmanagers vind je een baan die bij jou past. Wij helpen jou met persoonlijke coaching en willen écht weten wie jij bent. Alleen zo weet je zeker dat je een functie vindt die aansluit op jouw ambities en vaardigheden.

Heb je vragen over onze vacatures voor een winkelmanager?

 

Reageer op een van de vacatures en ga werken als winkelmanager

Voor onze vacatures voor een winkelmanager zijn we op zoek naar iemand met ervaring als leidinggevende die interesse heeft in het werken in de supermarkt. Weet jij als geen ander hoe je een team motiveert en ervoor zorgt dat alle doelen behaald worden? Dan is deze baan in de foodretail zeker iets voor jou! Ga met ons in gesprek om te ontdekken waar jouw talenten liggen binnen retailmanagement. Met onze vacatures kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een baan als assistent-storemanager. Deze functie is ideaal wanneer je nog weinig ervaring hebt met het aansturen van een team.

Ga met ons in gesprek en ontdek wat we voor jou kunnen doen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze vacatures als winkelmanager? Neem dan contact met ons op. Bel naar 024 7854811 of stuur een e-mail naar info@foodmanagers.nl voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Wil je weten hoe anderen onze service ervaren? Bekijk dan ook zeker onze referenties.

Inschrijven

We komen graag met je in contact.

Laat je CV bij ons achter en dan nemen wij contact met jou op voor het inplannen van een kennismaking!