Wie zijn wij?
Ruud van der Leij
Vanaf mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik ondernemer in de foodretail wilde worden. Als bijbaner bij C1000 van de Graaf in Soest is het virus overgeslagen en ben ik na mijn havo de Profood opleiding gaan volgen. Een HBO gecertificeerde opleiding voor toekomstige ondernemers in de levensmiddelenbranche. Dat het ondernemerschap uiteindelijk een eigen Werving & Selectie bureau zou zijn met twee fantastische consultants had ik nooit durven dromen. De match met de Werving & Selectie heb ik bij toeval bij Extra Talent ontdekt, na een lange carrière in de Foodretail bij o.a. Super de Boer, C1000 en Marqt. Als supermarktmanager en operationeel manager de winkels naar een steeds hoger niveau brengen is verslavend! Om nu vanaf de “zijlijn” hetzelfde te doen voor onze opdrachtgevers brengt mij enorm veel plezier.
Ik vind het een fantastische uitdaging om elke keer weer de juiste managers te vinden voor zowel Foodretail organisaties als ondernemers. Mijn passie voor de Foodretail en mijn interesse voor mensen en het doorgronden van hun drijfveren zorgen ervoor dat Foodmanagers staat voor wat wij beloven: Afspraak = Afspraak, transparantie, vakmanschap en plezier in ons werk.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan een keer langs voor een gesprek! Of ben jij op zoek naar een manager? Graag kom ik langs om in een gesprek goed naar boven te halen aan welke eigenschappen en eisen de nieuwe manager moet voldoen! Dan vertel ik gelijk hoe onze dienstverlening werkt.
ruud@foodmanagers.nl
06-51263194
Eigenaar
Pien van Beuningen
Van jongs af aan heb ik altijd affiniteit gehad met voeding en alles wat daar mee te maken heeft. Tijdens mijn HAVO ben ik begonnen bij een Theetuin en Bed & Breakfast waarbij ik mocht koken, bedienen, poetsen en alles daar tussenin.
Mensen blij maken en nieuwe dingen neerzetten met het team gaf mij energie.
Mijn voorliefde voor eten heeft erin geresulteerd dat ik Food & Business ben gaan studeren op de HAN in Nijmegen. Een studie waarin ik breed ben opgeleid. Van kleine moleculen die veranderen tijdens het kookproces tot het lezen en vertalen van etiketten. Deze opleiding heeft mij veel kennisgegeven over alle branches van de voedingsmiddelindustrie.
Tijdens mijn hbo-opleiding ben ik als flexwerker bij diverse horeca en cateraars in Nijmegen gaan werken. Het dynamische van de horeca en de afwisseling tussen werkgever vond ik het leukste.
In 2022 ben ik afgestudeerd aan de HAN en ben ik direct bij Foodmanagers begonnen. Een mooie kans om mensen te helpen bij het vinden van een baan waar ze energie van krijgen en door kunnen groeien.
pien@foodmanagers.nl
Consultant werving & selectie