Julia Geurtsen

Al vroeg ben ik begonnen met werken in de supermarkt. Sinds mijn 15e jaar werkte ik naast mijn HAVO als caissière. Het werken beviel mij beter dan het leren op school. Toen ik mijn HAVO niet in een keer haalde treurde ik dus niet en ging ik 40 uur per week werken bij de supermarkt in de buurt. Het jaar erna heb ik alsnog mijn diploma weten te behalen. Hierna volgde een tussenjaar met weer veel werken binnen de supermarkt. Dit vond ik zo leuk dat ik ben doorgegroeid tot leidinggevende en hierna ben ik de opleiding Ondernemerschap en Retail management (deeltijd) gaan volgen aan het Saxion in Deventer. De combinatie van het werken en leren heeft ervoor gezorgd dat ik mijn HBO-diploma heb binnengesleept.

Tijdens mijn opleiding ben ik in 2019 door Foodmanagers benaderd voor een nieuwe uitdaging. Ik werd assistent afdelingsmanager bij een andere winkel. Het contact met Foodmanagers heb ik altijd als zeer prettig ervaren en ik heb daarom altijd contact gehouden. Twee jaar later heb ik er mijn afstudeeropdracht mogen doen. Het bedrijf past helemaal bij mij en het contact hebben met zowel opdrachtgever als kandidaat vind ik het leukste om te doen. Na mijn afstuderen en het behalen van mijn diploma ben ik daarom bij Foodmanagers in dienst gekomen.

Het contact hebben met de kandidaten vind ik het leukste om te doen. Dus ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en dan kijk ik graag wat ik voor jou kan betekenen!