Emely Daoud

Misschien afgezaagd, maar in mijn geval meer dan waar, zijn de uitspraken ‘het bloed kruipt daar waar het niet gaan kan’ en ‘met de paplepel ingegoten’. Als meisje van 6 hielp ik mijn vader met het vouwen van servetten in het restaurant en genoot ik van de dynamiek en hectiek die er heerste.

Naast school en mijn HBO Hospitality opleiding heb ik operationele ervaring opgedaan bij verschillende bars, hotels en restaurants. Daarna heb ik bij HMSHost op Schiphol gewerkt als Manager van verschillende horeca- en retailconcepten. Hier leerde ik wat voor mij écht belangrijk is en waar ik mijn werkplezier uit haal; afwisseling in werkzaamheden, de juiste visie van een bedrijf en het bouwen en begeleiden van een team dat graag met en voor elkaar werkt. Na vijf jaar was ik toe aan een nieuwe werkomgeving en raakte ik als kandidaat in gesprek met Foodmanagers. Het klikte, de kernwaarden spraken mij aan en het leek mij een passende volgende uitdaging om kandidaten en bedrijven met elkaar te matchen. In de twee jaar als Consultant werving & selectie hebben Ruud en Foodmanagers mij enorm veel bijgebracht en heb ik inspirerende kandidaten en succesvolle ondernemers gesproken. Dit stimuleerde mij om samen met mijn partner een foodbar te starten in de Foodhall Arnhem.

Naast het ondernemerschap ondersteun en help ik, in de functie van officemanager, het team bij Foodmanagers. Zodat zij op hun best te kunnen functioneren en vele kandidaten en ondernemers kunnen koppelen.