Als interim recruiters van Foodmanagers helpen wij bedrijven die extra mankracht nodig hebben bij het aantrekken van het juiste talent. Ben jij op zoek naar een goede interim recruiter? Neem dan contact met ons op! Met onze jarenlange ervaring, een groot kandidatenbestand in de (food) retail- en horecabranche en creativiteit zorgen wij voor de juiste mensen op de juiste plaats. Wij helpen onze klanten met verschillende recruitment uitdagingen. Je kan onze interim recruiters inzetten voor onder andere:

Onze kernwaarden

Als Foodmanagers Interim hebben wij vier belangrijke kernwaarden:

Missie

Onze missie is om al onze kandidaten te helpen aan een baan bij een van onze klanten waar zij met plezier en passie werken.

Voor onze klanten willen wij een duurzame recruitmentpartner zijn die op een kwalitatieve, transparante en authentieke wijze meedenkt op het gebied van recruitment, passend bij onze kernwaarden.

Visie

Als Foodmanagers Interim willen wij de beste recruitmentpartner zijn voor bedrijven in de (food) retail- en horecabranche. Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten. Dit betekent dat we niet jarenlang aaneengesloten opdrachten willen hebben bij de klant. We willen dat onze klanten ons inschakelen wanneer nodig en wanneer het gewenste resultaat bereikt is zetten de opdracht ook stop. Tijdens onze opdrachten nemen wij de Corporate Recruiters mee in onze werkwijze en proberen we zo onze klanten verder te helpen zodat ze zonder ons aan de slag kunnen. Natuurlijk willen we dat onze klanten opnieuw contact met ons opnemen wanneer ze ons weer nodig hebben.

Demet Sharif

New Business Manager

Meer informatie of eerst een (digitaal) kopje koffie?
Bel of mail mij gerust via demet@foodmanagers.nl of 06-39130913.